Smoothie för en treåring

Smoothie för en treåring. Min lilla treåring har blivit lite kräsen när det kommer till frukost. Vill inte längre äta gröt, och ibland blir det lite väl mycket smörgås tycker jag. Idag gjorde jag en smoothie som hon älskade. Den innehöll bra saker som gjorde henne mätt. Samt att det var grönt i. Win win. Kan ju säga att även jag tyckte den var supergod! Smoothie för en treåring Smoothie för en treåringReceptet:

1 banan

1 näve med babyspenat

några mangos frysta

hallon

yoghurt – naturell

mjölk

Mixa allt och drick och  njut. Supergod och med bra saker i. Roligt också att det gröna kommer bort i smoothien så Agnes blev inte så misstänkt haha. Vi är ju lite förkylda så i går gjorde jag en riktig grön smoothie för mig och Agnes men glömde att köpa apelsinjuicen så hon tyckte den inte var så god. Ska dock försöka igen med apelsinjuice i så får vi se om hon gillar den.

Det är ju riktigt kul med smoothies. Man kan ju ha i precis allt. ( Nästan ifall) Och göra den riktigt vitaminrik och god. Ska verkligen laborera nu i höst och hitta bra recept som man kan snabbt svänga ihop efter jobbet, innan maten eller träningen. Är ju bara bra att ha några recept som verkligen sitter och som man vet att ens treåring gillar. Samma sak är det ju med annan mat. Man måste ha sina ess som man kan ta fram och använda när barnen är sura och hungriga och tiden inte riktigt finns.

Igår var en sådan dag som jag hade några minuter över. Jag har en snabb köttfärsgryta jag brukar svänga ihop som är så enkel att göra men behöver tid att stå och puttra för att bli god. Resterna tog jag och frös in. 3 matlådor blev det som vi kan bara värma och koka pasta till.

Hoppas ni testar smoothien !

 

Loading Likes...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *