Man tager vad man haver pasta

Man tager vad man haver pasta recept kommer här. Ibland har man ju noll fantasi vad gäller mat eller hur. Så var det i förrgår. Jag hade pasta, lite god parmesanost, och bacon, lite grädde hemma. Så jag svängde ihop detta. Fort enkelt och så gott.

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisning. Jag hade penne hemma. Tycker den pastan är godast. Låt lite av pastavattnet vara kvar när du slår bort det. Använd det i stekpannan med baconet.

Stek bacon hårt så att det blir knaprigt. Häll i pastan med pastavattnet och häll över grädden. Låt stå och puttra ca 5-7 minuter.

Riv parmesanosten fint och häll över pastan så att den smälter, Servera  exempelvis med färska örter gärna som här – timjan. O M G så himla gott. Fick två matlådor och det var supergott dagen efter. Jag menar parmesanost är ju såå gott.

Detta recept är ju löjligt enkelt att göra. Men ibland måste man få lite inspiration till just enkla rätter.

Man tager vad man haver pastaNom Nom

Skär gärna en god sallad till och servera. Brukar göra sallad på romansallad då jag tycker den salladen är så god. Brukar ha i tomater, gurka, rödlök och fetaost mm. Man kan även göra vinägrett på olja, citronjuice och kryddor. Superenkelt och supergott till salladen ni måste testa.

En annan sak man kan testa att göra är en röra på fetaost, creme fraish, vitlök, salt och hackade soltorkade tomater. Alltid när jag gör den röran så blir mina vänner galna i den haha. De vill alltid ha mer och mer av den. Inte konstigt då den är supergod och superenkel att göra. Röror är ju perfekt att göra till kött. Men det får vi ta en annan gång.

Kokta grönsaker är också gott till pasta. Här hemma blir det mycket ärtor då det är Agnes favorit.

 

Loading Likes...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *