Ytlighet och träningskläder

Ytlighet och träningskläder. Godmorgon på er. Hoppas ni har sovit gott? Fredag idag och det ska bli så skönt med helg. Tycker ni inte det? I morgon har jag bokat in mig på ett träningspass 8.50 ska bli så jäkla skönt att komma igång igen. På söndag blir det bodypump. Igår så var jag och Johan i Töcksfors på xxl outlet. Hittade M A S S O R av kläder. Blev så nöjd. Fick mig ett par inneskor, ett par träningsbyxor, 2 par sportbehåar, 2 par linnen 1 vattenflaska och en fleecejacka.

Ytlighet och träningskläder Ytlighet och träningskläderDessa byxor. Så sköna. Andas och är helt underbara på. Ytlighet och träningskläderLinne från Casall
Ytlighet och träningskläder Ytlighet och träningskläder

Som ni kanske ser så har jag äntligen hittat min apple watch. Som jag har letat. Galet ! Den var i en kökslåda haha. Så nu kan jag även ha lite koll på hur mycket jag rör på mig per dag. Superbra. Gillar verkligen apple watchen.

Idag ska jag på middag med bönorna. Ska bli så himla kul. Vi har inte setts på så länge. Galet att tre av oss har fått barn samma år. Har mycket att prata om. Kommer bli så mysigt!

Johan tar med barnen till Värmskog och hänger där och ska se på fotboll. Kommer kännas konstigt att vara ifrån Valter. Har inte varit ifrån honom mer än högst en timme sedan han föddes. Men det kommer gå så bra. ♥ Bra för mig om inte annat att komma ut och träffa lite människor.

Nu ska vi ta tag i den här dagen. Ska göra gröt till Agnes och fixa här hemma. Hoppas ni får en härlig fredag!

Loading Likes...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *