Ny poncho

Ny poncho. Idag invigde jag min nya poncho från Ellos. Älskar den. Hur skön som helst. Skickade efter den och en ny jacka. Jag hade faktiskt inte tänkt köpa någon ny jacka i år men den här var bara så snygg att den fick följa med också. Ska visa er lite längre fram.

Ny poncho

Annars så har natten varit jobbig. Ammat flera gånger och det beror på en förskylld liten Valter. Stackars honom, han hostar och snorar. Slutade med att han vid 6 fick följa med ner och få lite koksaltlösning i näsan så att det löstes upp. Kom upp massor av snor. Stackars liten. Inte konstigt att han sov oroligt i natt. ( Och jag med). Agnes har hostat hela natten. Såå nu börjar det då det eviga hostandet och snorandet

Vi har redan hunnit med lämning på förskolan och lite handling av mat här. Ekade tomt i kylskåpet. Köpte massa bladspenat, som jag ska göra smoothie på. Ska ta en nu innan vi går ut på promenad med Blixten då Valter somnade för 10 minuter sedan. Ska passa på att gå en långpromenad när han sover. Bra för honom att få luft.

Ny poncho Ny poncho Ny poncho

Valter

Den här lilla killen alltså. Han har blivit så stor. Väger 8 kg nu. Vart tog min lilla gosklump vägen?. Han ligger perfekt på sin kurva och följer den som han ska. Vi var och tog vaccin förra veckan. Märkte inte ens av att han hade fått vaccin. Blev inte dålig och var sitt glada jag så fort vi kom hem. Förstår inte att han snart är ett halvår. Tiden går för fort. Vill bara pausa den och stanna tiden.

Förra gången hade man ju så bråttom med att byta till sittdelen och andra saker. Nu vill jag att han ska ligga i liggdelen så länge det bara går :). Vill att allt ska gå långsammare på något sätt. Konstigt det där. Världens goaste lilla kille är det ifall. Så himla nöjd med livet.

Nu måste jag ta mig ut och gå. promenaden blir min motion idag. I morgon väntar fredagsfys och lördag samt söndag ska jag också träna. Mitt nya helgnöje är ju att åka och träna. Tycker det är så himla kul. Tar verkligen tillvara på att jag kan ta mig iväg och det är ju så himla skönt att göra något för mig själv.

Loading Likes...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *