Minikör och gamla kläder

Minikör och gamla kläder. Godmorgon på er. Här är det riktigt kallt och krispigt ute i luften. Vi har sovit så bra i natt. Ammade 1 sen ammade jag 5 alltså var helt chockad när vi vakna 5 haha. Men hur härligt är inte detta om det håller i sig. Klarblå himmel så idag får det bli en härlig höstpromenad med vagnen och hundarna. Zorro brukar inte vilja gå då han har ont men igår så gick vi sakta och jag tror att han nöjt av att få sig en långpromenad. ♥

Minikör och gamla kläder Minikör och gamla kläder

 

Igår var vi på minikör med Agnes. Jag tror det blev en succé. Hon har sin bästa kompis där också så hon var så nöjd. Men jag hade en trött liten treåring igår kväll som somnade innan bamsetidningen var utläst.

Idag fortsätter jag operation göra köket rent.  Detta börjades igår kväll. Ska gå igenom varje skåp och låda och torka ur och göra rent. Men jag tänkte att jag gör lite varje dag så att det inte blir galet mycket på en gång. Brukar ni höststäda? Tänkte även ta och göra rent kylskåpet idag också.

 I veckan har jag rensat ut M A S S O R av kläder efter Agnes. Skojar inte men tror det var 10 kg i bara kläder. Fick ihop en hel säck som Johans arbetskamrat ska köpa samt så gav jag bort två stora påsar med kläder till min granne som fick en liten flicka 2 veckor efter mig. Känns bra att kläderna kommer till användning. Ni ser ju nedan -H U R mycket kläder som helst.

Minikör och gamla kläderValter

Jag har faktiskt inte köpt så mycket kläder till Valter. Han har fått lite nytt, men hade så mycket efter Agnes som han också kan använda. Förra vintern när HM hade rea så köpte jag en ny overall i strl 74 i mörkt grön superfin. Har även köpt ny mössa och tossor till honom. Han kommer bli så gullig i detta ♥ Måste sätta på honom det och ta kort och visa er :).

Nu måste jag sätta igång med dagen. Morgonen går ju rasande fort här hemma. Hoppas ni får en härlig torsdag alla!

Loading Likes...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *