Lämningar utan gråt

Lämningar utan gråt. Något jag fasar för när jag ska börja jobba igen om ett år är alla lämningar tidigt på morgonen. Nu snackar vi inte lämning 7:30 utan 6:30. Det är tidigt för barnen. Vet att Agnes inte alls var svår att lämna första året hon gick på förskolan, jag hoppas att det blir lika med Valter. Agnes kommer att vara 4 år när jag börjar igen, och det kan ju vara många känslor i en liten kropp vid den tiden. Jag vet att så fort jag går därifrån så är det ju bra. Sen att hon har fantastiska fröknar som Valter förhoppningsvis kommer att få gör att man känner ett lugn. Idag när jag lämnar henne 9.00 och hon kan cykla till förskolan och  man behöver inte ha bråttom det känns ju så bra. Men den tiden kommer ju också ta slut, och det känns så trist.

Lämningar utan gråt Lämningar utan gråt Lämningar utan gråtSom ni ser så har jag klippt av mig mitt hår :). Har inte haft tiden innan och jag känner att jag ska nog inte ha långt hår då jag bara sätter upp det i en hästsvans. Så nu får det bli paige några år haha. Lämningar utan gråt Lämningar utan gråtHar bytt till mitt fasta 35 mm objektiv som jag Ä L S K A R att fota med. Gillar vidvinkeln som blir av den. Men 50 mm är ju också ett helt okej objektiv. Det som ska införskaffas i objektiv är 85 mm. Men det blir när jag börjar jobba igen.

Nu ska jag ta vagnen, Valter och Blixten sätta på en podd i öronen och gå ut och gå i 1 h. Ska bli såå skönt. Är ju helt underbart väder ute nu. Man får passa på när Agnes är på förskolan. Blixten behöver verkligen en långpromenad så det ska det bli i dag. Hoppas ni får en fin fin onsdag alla ♥.

Loading Likes...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *