Gå och rösta

Gå och rösta. brukar verkligen inte blanda in vad jag tycker och tänker om politik. Men det här valåret är det ett parti som gör mig mörkrädd. Jag kommer inte nämna något parti men jag kommer att be dig som läser att gå och rösta med ditt hjärta. Tänk på era barn, barnbarn, vad för samhälle vill ni att de ska växa upp i. Ett samhälle där det är jämställt mellan kvinnor och män eller ett samhälle där det inte är det. Jag röstar med mitt hjärta och tänker en extra gång på mina barn. Hur jag vill att de ska växa upp i ett samhälle som bryr sig, tar hand om varandra. Bryr sig om miljön, skolan och äldreomsorgen sjukvården.

Gå och röstaJag vill att om min dotter vill göra abort senare i livet ska detta inte hindras av ett trångsynt parti, som tydligen tycker det är deras sak att ha en åsikt om våra kvinnokroppar. att de ens vågar uttala sig om detta gör mig så förbaskat A R G. Ni har inte den rättigheten att tycka om våra kroppar P U N K T S L U T.

Jag vill att min dotter ska ha lika lön som hennes manliga kollega och bror, samma rättigheter och skyldigheter. De ska ha samma karriärmöjligheter. Lika rättigheter vid sjukvård, förlossningsvård.

Jag vill att om min son vill ha nagellack på sina naglar så ska ingen jäkel säga något om detta. Eller kjol eller vilket klädesplagg som helst.

Att om det är krig i ett annat land så ska vi självklart ta i mot flyktingar.

Min lista kan göras sååå himla lång. Men jag  B E R er att rösta med förnuftet och hjärtat. Jag vet ifall att jag aldrig kommer rösta på detta parti som är i mot allt jag tror på. Sen att jag har familjemedlemmar som röstar på dem gör det hela bara tragiskt och hemskt. Känner en sorg över att dessa människor inte kan se människan utan ser bara hatet.

Gå och rösta.

Loading Likes...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *