Att vara ute i stugan igen

Att vara ute i stugan igen. Ja då var vi här ute igen. När vi vakna idag så kände både jag och Johan att vi ville åka ut till stugan och kolla till den innan det blir storm i natt. Men här är det hur lugnt som helst. Ska gå och plocka lite saker sen så att de inte flyger all värdens väg.

Att vara ute i stugan igen. Att vara ute i stugan igen. Att vara ute i stugan igen. Att vara ute i stugan igen. Att vara ute i stugan igen.

  Jag har tänt massor av värmeljus och vi sitter och dricker kaffe. Bra start på fredagen. Det är så lugnt och skönt här ute. Inte en person och bara vi och hundarna underbart.  Valter somna i sängen och Agnes ser på barnkanalen och Johan jobbar.

Skulle vilja bo här ute så härligt är det.

Igår så gjorde jag overnight oats. Det blev riktigt gott. Tog 1 dl havregryn, 1 ½ dl mjölk ,lite chiafrön och in i kylskåpet i en glasskål med lock. La till bananer och jordnötscreme i morse och lite äppelmos. Såå gott och mättande. Kommer nog bli min nya frukost eller vad tror ni? Perfekt sen när jag börjar jobba då det blir tidiga morgnar att göra kvällen innan. Att vara ute i stugan igen

Vi blir nog kvar här ute i stugan till i eftermiddag. Ska göra lunch här ute och bara ta det lugnt. Har som sagt lite minus på sovkontot så jag tänker att jag ska försöka vila mig en stund innan träningen i kväll. Det är ju inte precis väder att vara ute i dag heller så det känns inte alls fel att bara ta det lugnt i dag eller hur.

Nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe och bara sätta mig och titta ut på sjön och bara njuta. Inte fel en fredagsförmiddag. Man får njuta så länge man kan av detta innan man börjar jobba igen. ( som är om ett år :)) Hoppas ni får en fin fredag alla. Kommer upp ett recept på en killer pasta jag gjorde häromdagen senare. Kram på er

 

Loading Likes...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *