Nytt till hallen

Nytt till hallen. God eftermiddag på er. Här har det regnat i stort sett hela dagen. Vi väntar på att få åka iväg och börja på gympan för Agnes. Tror det kommer bli jättekul för henne att börja med det. Är så glad att hon fick en plats. Sen ska hon även börja på kyrkans minikör som börjar i morgon. Tycker det ska bli himla skönt med lite mer aktiviteter för henne nu under hösten hon behöver verkligen testa på lite saker.

Annars så har jag äntligen fått mina hängare och den lilla hyllan. Satte upp den förut och det blev ju så bra. Blev riktigt nöjd. Mycket snyggare utan hatthyllan.

Nytt till hallen Nytt till hallen Nytt till hallen Nytt till hallen Nytt till hallenHängarna och hyllan är köpta på rum21.

Idag har jag varit in till Bergvik 2 gånger. Skulle hämta min sko som de hade lagat men den var inte klar så jag fick åka tillbaka efter att jag hämtat Agnes. Såå segt. Men jag blev så nöjd att de kunde laga skon då det är mina favoritskor. Det hade släppt i sömmen. Nu behöver jag inte köpa några nya höstskor ifall. En utgift mindre. Det är ju alltid välkommet när man är föräldraledig.

Annars så har jag rensat i helgen. Har sålt av massa kläder som Agnes inte längre kan ha och även lagt undan sådant som Valter kommer att kunna ha senare. Så välbehövligt. Fick i hop en hel säck med skor och kläder till en av Johans arbetskamrater. Säkert kläder för 3000 kr. Ska bli skönt ifall att bli av med det. Det tar bara plats och är i vägen. Nu snart kommer jag ju in i vår garderob haha.

Nu måste jag börja förbereda Agnes för gympan ( läs få på henne gympakläder ) Hoppas ni får en fin kväll även fast det regnar och är riktigt höstväder ute.

Loading Likes...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *